Comega DA-1PMR forstærker med 1 udgang - YouSee Ready

Comega DA-1PMR forstærker med 1 udgang - YouSee Ready VARENR. 46237

Go' Pris


Comega DA-1PMR er en indendørs forstærker, som leveres med 1 udgang. Forstærkeren er velegnet til private husinstallationer, som er forsynet med kabel-tv.
Både tilt og forstærkning kan justeres trinvist i niveauer på 0, 5 og 10 dB. Dette sikrer, at forstærkeren kan anvendes i både YouSee og Stofa certificerede anlæg, såvel som anlæg med mindre signalniveauer.Alt i alt betyder det, at du får en pæn og enkel installation.Forstærkeren er testet og godkendt af Danmarks førende kabel-tv operatører, YouSee og Stofa. Dette betyder, at du sikkert kan anvende denne forstærker i nye og eksisterende installationer. Da forstærkeren har returvej på alle udgange, er der mulighed for valgfri placering af kabel-tv udbyderens internetrouter eller kabelmodem.

Pris
479,00 kr
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
På lager i butik - Levering: 1-2 hverdage

GRATIS FRAGTVi sender samme dag

Ved bestilling inden kl 15.00 på hverdage

Forbehold for udsolgt situationer

Beskrivelse

Detaljer

Comega DA-1PMR er en indendørs forstærker, som leveres med 1 udgang. Forstærkeren er velegnet til private husinstallationer, som er forsynet med kabel-tv. Både tilt og forstærkning kan justeres trinvist i niveauer på 0, 5 og 10 dB. Dette sikrer, at forstærkeren kan anvendes i både YouSee og Stofa certificerede anlæg, såvel som anlæg med mindre signalniveauer.

Alt i alt betyder det, at du får en pæn og enkel installation.

Forstærkeren er testet og godkendt af Danmarks førende kabel-tv operatører, YouSee og Stofa. Dette betyder, at du sikkert kan anvende denne forstærker i nye og eksisterende installationer. Da forstærkeren har returvej på alle udgange, er der mulighed for valgfri placering af kabel-tv udbyderens internetrouter eller kabelmodem.

Yderligere information

Yderligere information

Forstærkertype Linjeforstærker
Indgange på returvej 1 x F-con Hun
Udgange på forstærker 1 x F-con Hun
Returvej for DATA Med returvej
Forstærkning 0, 5, 10 dB
Frekvensområde 87-1000 MHz --- Returvej: 5-65 MHz
Strømforsyning Indbygget
Strømforbrug 100- 240 VAC --- <5 W
Bedømmelser